15 jun 2020 | Pressmeddelande

Global presentation av urban mobilitet och förhandsinvigning av CASA SEAT

Välkommen att följa förhandsinvigningen av CASA SEAT för myndigheter och press samt presentationen av SEATs fortsatta strategi för urban mobilitet.

  • Imorgon kl. 17:00 förhandsinvigs CASA SEAT för myndigheter, institutioner och press, eventet kan följas digitalt
  • SEAT presenterar för första gången globalt de senaste nyheterna inom urban mobilitet
  • CASA SEAT öppnar sina dörrar för allmänheten på fredag den 19 juni

Barcelona, 15 juni 2020, Imorgon, tisdag 16 juni, klockan 17:00, kommer myndigheter och framstående företagsledare i den spanska och katalanska ekonomin att delta i en förhandsinvigning av CASA SEAT. Som det nya urbana mobilitetsnavet i Barcelona kommer CASA SEAT vara den plats där företaget globalt för första gången presenterar sina senaste nyheter inom just urban mobilitet.

Bland talarna vid invigningen ingår Barcelonas borgmästare, Ada Colau, den fjärde vice premiärministern och minister för ekologisk omställning Teresa Ribera och Àngels Chacón, den katalanska regeringens affärs- och kunskapsminister.

SEAT President & Vice-president for Finance & IT, Carsten Isensee, SEAT Vice-president for Sales & Marketing och CUPRA CEO, Wayne Griffiths samt Lucas Casasnovas, Head of Urban Mobility håller också i presentationer under eventet.

Vi vill bjuda in dig att följa invigningen digitalt imorgon kl. 17:00, för att följa eventet på engelska använd denna plattform: Förhandsinvigning CASA SEAT

Mediebyråer kan också sända överföringen via inbäddad kod på egna kanaler: <iframe width = "560" height = "315" src = "https://www.youtube.com/embed/fQGtkdkxFjw" frameborder = "0" allow = "accelerometer; autoplay; encrypted media; gyroscope; picture-in -bild "allowfullscreen> </iframe>

Välkommen!