08 apr 2021 | Pressmeddelande

Save the date: Världspremiär online för Audi Q4 e-tron

Audi fortsätter elektrifieringsoffensiven och premiärvisar Audi Q4 e-tron. Modellen är märkets första helt eldrivna i kompaktklassen och erbjuder därmed ett attraktivt insteg i ett snabbväxande segment. Världspremiären sker den 14:e april under det digitala evenemanget Celebration of Progress.

Audi presenterar nya Audi Q4 e-tron i samband med det digitala evenemanget Celebration of Progress som startar kl. 19.00 den 14:e april. Markus Duesmann, CEO för AUDI AG och Hildegard Wortmann, Försäljnings- och Marknadsdirektör i Audis ledning, kommer att tillsammans med skådespelaren Regé-Jean Page, producenten och skådespelaren Olivia Wilde och atleterna Anna Gasser och Malaika Mihambo presentera den eldrivna kompaktsuven. Därtill kommer Audis egna experter, bl.a. designchef Marc Lichte, visa på höjdpunkterna hos modellen.

För märket är Q4 e-tron ytterligare ett viktigt steg i elektrifieringsoffensiven. Modellen lanseras i det snabbväxande segmentet med kompakta suvar. Audi Q4 e-tron kompletterar därmed Audis elbilsprogram som redan omfattar de större suvarna Audi e-tron och Audi e-tron Sportback samt den sportigare Audi e-tron GT.

 

 

Information till journalister:

Världspremiären för Audi Q4 e-tron streamas på Audi MediaTV. Efter världspremiären finns mer pressinformation på Audi Media Center.

Celebration of Progress kommer även att sändas via följande kanaler:

  • Audi MediaTV på Audi Media Center och via smartTV och mobilappar
  • Audi.se
  • progress.audi
  • YouTube Audi
  • Twitter @AudiOfficial
  • Facebook @Audiofficial
  • LinkedIn AUDI AG