Om Ekonomidelar

Ekonomidelar - Rätt del för varje kund

Har din bil ett par år på nacken och du känner att underhållet inte behöver kosta mer än nödvändigt, men ändå vill behålla värdet på bilen? Då är ekonomidelar rätt för dig.

Medan originaldelar är inriktade mot livslängd, har ekonomidelar tagit fram med en lämplig prissättning för det äldre fordonet – utan att kompromissa på säkerhet, kvalitet eller prestanda.

Säkerhet och funktionalitet är lika viktigt för denna produktlinje som för Originaldelar. De båda omfattas av kvalitetssäkringssystemet men de skiljer sig i avseende på de tekniska specifikationerna, prissättning och målgrupp. Ekonomidelar är noggrant anpassade till fordon som är 8 år och äldre med två års garanti.

Väljer du en Ekonomidel så kan du lita på att du har valt rätt del till din bil!

Batteri

Batteri

Till skillnad mot ett Originalstartbatteri har blyhalten reducerats för Ekonomistartbatteriet, men ligger ändå på en högre nivå än konkurrenterna. Ekonomistartbatteriet 72 Ah är även testvinnare i ett test anordnat av FAKT. Alla funktioner som har med säkerhet och teknik motsvarar ett Originalstartbatteri och dess prestanda är anpassad till rätt belastning och generatoreffekt för ditt fordon.

Torkarblad

Torkarblad

Med Ekonomitorkarblad har du maximal tillförlitlighet och kvalitet. De är noga kontrollerade och ger säkerhet i trafiken. Det finns vissa skillnader mellan Original- och Ekonomitorkarblad, som tryckpunkter och en anpassad gummiblandning. Ekonomitorkarbladen är skräddarsydda för att uppfylla full funktion för just din bil till ett lägre pris än Originaltorkarblad.

Bromsar

Broms

Ekonomibromsarna uppfyller full funktionalitet och tillförlitlighet under hela brukslängden, även under extrema situationer. Ekonomibromsbeläggen är anpassade i sammansättning av olika råmaterial och har en identisk bärplatta med Originalbromsbelägg.

Ekonomibromsskivorna har en utmärkt prestanda och är sprickfria. På grund av anpassning har Ekonomibromsskivan en kortare livslängd än Originalbromsbelägg, men är väl anpassat för ett äldre fordon. Bromsbeteendet förändras inte i jämförelse med Original och du bibehåller samma kvalitet och säkerhet.

Ekonomipaket

Ett ekonomipaket är ett reparationspaket med noga utprövade Ekonomireservdelar och i paketet ingår även arbetet som alltid utförs av specialutbildade tekniker.

Kontakta din återförsäljare redan idag och ta reda på vilka paket du kan dra nytta av!