24 jan 2020 | Pressmeddelande

Livesänd världspremiär av helt nya SEAT Leon

  • Den 28 januari avslöjar SEAT den fjärde generationen av SEAT Leon.
  • Världspremiären livestreamas från kl. 19:00 på SEATs mediacenter.

Martorell, 24/01/2019. Världspremiären för helt nya SEAT Leon kommer att äga rum nästa tisdag, den 28 januari, i SEATs anläggning i Martorell. För alla som vill följa världspremiären online sänds den direkt på engelska från 19:00 på SEATs mediacenter.

Det finns möjlighet för mediebyråer att själva sända överföringen i sina egna kanaler via en inbäddad kod (se nedan).

Tidpunkt: Tisdag 28 januari, kl. 19:00

SEAT Media Center: www.seat-mediacenter.com

Inbäddad kod:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MrHl3kRKmz0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>