Om originaldelar

Se till att din bil förblir 100% original och fortsätt köra säkert med originaldelar.

Originaldelar

Originaldelar tillverkas med mycket stränga miljö-, kvalitets-, och prestandakrav och vi genomför rigorösa kontroller och tester innan delen släpps genom nålsögat och ut på marknaden. Självfallet genomför vi och fabrikerna också jämförande tester där vi ser skillnader, både gällande funktionalitet, men framförallt vad gäller livslängd.

När du använder dig av delar från andra leverantörer går du bland annat miste om en perfekt passform, vilket kan skada andra delar i bilen och dessutom kan du få betala mer i verkstaden för tidsödande anpassningar. Originaldelar är samma delar som din bil är byggd av och har därför den perfekta passformen och egenskaperna. Våra delar uppfyller strikta kvalitetskrav och då kan du vara säker på att du får den absolut senaste tekniken och säkerheten samtidigt som prisskillnaden är mindre än vad många tror. Jämförande tester mellan originaldelar och andra leverantörer visar på skillnader, både vad gäller funktionalitet men framförallt vad gäller livslängd. Hos oss vet du alltid vad du får, det är en trygghet för dig och dina passagerare!

Om en originaldel innebär bättre passform, funktion, säkerhet, livslängd och dessutom ger din bil ett högre andrahandsvärde till en marginell prisskillnad, varför skulle du då inte välja en originaldel?