06 jul 2022 | Pressmeddelande

Nya Amarok - Se världspremiären imorgon (7/7) klockan 10

Sveriges bäst säljande pickup i modernare tid får äntligen sin efterföljare. Följ världspremiären imorgon klockan 10 när bilen visas upp för första gången under en 20 minuter lång livestream på YouTube.

Med över 18.000 sålda Amarok i Sverige och en första plats på försäljningslistan från 2012 till 2020, när produktionen av första generationen upphörde, är det många som går och väntar med spänning på att efterföljaren ska presenteras.

Världspremiären av helt nya Amarok sker redan imorgon den 7 juli klockan 10 och det går att följa sändningen direkt via Youtube-länken i detta pressmeddelande. Strax efter premiären så uppdateras också Volkswagen Transportbilars hemsida med bilder och information om de versioner som kommer erbjudas på den svenska marknaden. Länk till modellsidan på volkswagen-transportbilar.se följer också med detta pressmeddelande.

Efter sommaren kommer intresserade kunder att kunna anmäla sitt intresse för nya Amarok och någon gång i början på nästa år förväntas säljstarten att ske.