29 nov 2022 | Pressmeddelande

CUPRA teasar Tavascan och Metahype vid 2023 års Primavera Sound line-up

För första gången någonsin kommer Primavera Sound, Europas ledande musikfestival i Barcelona, även att genomföras i Madrid. CUPRA och Primavera Sound presenterar de båda festivalernas line-up samt en glimt av CUPRAs framtid med Tavascan och Metahype - under konceptet "Mirroring you, I'll be your mirror".

  • CUPRA och Primavera Sound presenterar 2023 års line-up under konceptet "Mirroring you, I'll be your mirror"
  • CUPRA Tavascan är närmare än någonsin, en dröm som snart kommer att bli verklighet
  • CUPRA kommer att lansera Metahype nästa år, en ny samarbetsplattform i metaverse

Martorell, Spanien 2022-11-29, CUPRAs samarbete med Europas ledande festival Primavera Sound går in i nästa kapitel 2023, som öppnar upp för nya spännande möjligheter.

Primavera Sound kommer att presentera den senaste och bästa musiken inte bara i Barcelona, utan för första gången någonsin, i Madrid. CUPRA och Primavera Sound presenterar de båda festivalernas line-up, samma för båda städerna, samt en glimt av CUPRAs framtid i en ny, dynamisk upplevelse; en video som blandar den verkliga och virtuella världen.

Festivalerna, i två ikoniska städer, speglar varandra och återspeglar evenemangens lanseringskoncept: "Mirroring you, I'll be your Mirror".

Storyn utspelar sig i CUPRAs Metahype, en reflektion av den verkliga världen i ett förstärkt digitalt landskap, där två avatarer använder CUPRA Tavascan för att köra till de virtuella PRIMAVERA SOUND-festivalerna i Barcelona och Madrid.

”CUPRA fortsätter med sin ambition att öppna upp det oväntade. Tillkännagivandet av musikfestivalen Primavera Sound 2023 presenterar inte bara några av de största artisterna som deltar, utan markerar också födelsen av en ny version genom reflektion. "Mirroring you, I'll be your mirror" är en avsiktsförklaring till vår publik: vi vill vara spegeln av kommande generationer både i den verkliga och metaversa världen genom våra produkter och unika upplevelser.”, säger Antonino Labate, Global Director of Strategy, Business Development & Operations på CUPRA.

Metahype är ett universum som fungerar som en samarbetsplattform där varumärken, nystartade företag och contentskapare tillhandahåller en mängd olika evenemang, sammankomster och upplevelser där individer kan skapa och dela kultur.

Under första halvåret 2023 öppnar Metahype - en upplevelse som CUPRA skapat i metaverse för att stärka förbindelserna med gruppen av digitala urinvånare, och väcka intresset hos framtida generationer.

Genom detta universum kommer CUPRA Tavascan närmare än någonsin, en dröm som kommer att bli verklighet 2024, när CUPRA fortsätter att elektrifiera sin framtid.

Med detta samarbete stärker CUPRA sin passion för musik. Genom Primavera Sound och Boiler Room, en av världens största livestreamingplattformar för elektronisk musik, kommer CUPRA att fortsätta skapa unika och känslomässiga upplevelser och inspirera nya generationer från Barcelona.