23 apr 2024 | Pressmeddelande

Inför världspremiären släpper CUPRA designteasers av nya CUPRA Formentor och nya CUPRA Leon

Nya CUPRA Formentor och nya CUPRA Leon kommer att dela det nya designspråkets DNA, erbjuda den nya generationens laddhybridteknik ihop med förhöjd prestanda och körkänsla. Följ världspremiären på måndag 29 april, kl. 21:00 via YouTube.

Nya CUPRA Formentor och nya CUPRA Leon bygger vidare på sina föregångares framgångar. Nya CUPRA Formentor är märkets bästsäljare och den mest sålda A-CUV:en i Europa. Den egenutvecklade modellen toppade försäljningslistorna med över 120 000 levererade bilar förra året. Nya CUPRA Leon, också den en mycket populär modell, kommer förfinad och med ny design.

Båda modellerna kommer att dela det nya designspråkets DNA, erbjuda den nya generationens laddhybridteknik (eHybrid), fler hållbara material, ihop med förhöjd prestanda och körkänsla.

Följ världspremiären av de båda modellerna i Madrid den 29 april, kl. 21:00, livesänds direkt via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=a-y5loCpCr8.