13 jun 2024 | Pressmeddelande

Upplev nya CUPRA Tavascan i Almedalen

Stockholm 2024-06-13 CUPRA bygger bilar för de som älskar att köra och under årets Almedalsvecka finns märket på plats med sin nya elbil CUPRA Tavascan för att delta i de viktiga diskussionerna kring omställningen till en utsläppsfri mobilitet.

– Att få ta CUPRA Tavascan till Almedalen och möta beslutsfattare och påverkare är en viktig del i vår strävan att visa även på möjligheterna som omställningen till el för med sig för oss i bilindustrin. Vår mission är att få fler att köra utsläppsfritt men utan att för den skull behöva ge avkall på varken körupplevelse eller känslan av frihet som bilen ger, säger Per Brinkenberg, märkeschef för CUPRA i Sverige.

Med helelektriska CUPRA Tavascan breddas CUPRAs modellprogram ytterligare. SUV:en har en räckvidd på upp till 565 km och erbjuder upp till 340 hk och fyrhjulsdrift. Designen är progressiv och inspirerande både exteriört och interiört samtidigt som funktion och flexibilitet prioriteras. Modellen börjar att levereras i september 2024 och är det perfekta valet för den medvetna tjänstebilsföraren som värdesätter elektrifierad prestanda, design och körglädje.  

Kom och besök oss och nya CUPRA Tavascan vid Hansaplatsen, på innergården vid Donnersgatan 6, tisdag till fredag 25-28 juni.

Följ oss i våra sociala medier för löpande uppdateringar.