Välkommen till
Volkswagen Group Sverige

Nyheter & media

Rss icon

27 jun 2022 | Volkswagen Personbilar

Progressiv, elegant och aerodynamisk design som ger generösa utrymmen invändigt: Med dagens världspremiär av konceptbilen ID. AERO i Kina ger Volkswagen en försmak av märkets första helt eldrivna sedanmodell.

22 jun 2022 | Volkswagen Personbilar

Volkswagen tittar in i framtiden och släpper nu designskisser på konceptbilen ID. AERO, den första helt eldrivna sedan-modellen som initialt är planerad för den kinesiska marknaden men som också är aktuell för Europa. ID. AERO har en aerodynamisk och...

21 jun 2022 | Volkswagen Personbilar

Beteckningen GTX innebär sportiga prestandaversioner i Volkswagens eldrivna ID.-familj. I samband med det stundande modellårsskiftet införs flera nyheter för att understryka den sportiga karaktären. Det är nu också officiellt att varje ID.-modell får s...

Fler nyheter

Volkswagen Group Sverige i Almedalen

Sveriges ledande elbilsorganisation, Volkswagen Group Sverige, finns på plats i Almedalen när politikerveckan återigen drar igång. Denna gång arrangerar vi två seminarier och du kan även provköra elbilar från våra märken Volkswagen och Audi.

Måndagen den 4 juli kl. 09.00 arrangerar vi ett seminarium om hur Stockholm, genom samverkan mellan politik och näringsliv, ska kunna bli en helt elektrifierad huvudstad. Vi bjuder på frukostmacka och kaffe.

Tisdagen den 5 juli kl. 10.00 arrangerar vi ett seminarium om laddinfrastrukturens betydelse för elbilsutvecklingen. Vi kommer också presentera nya, intressanta fakta och erfarenheter från kundundersökningar och aktiviteter som vi genomfört.

Platsen för såväl seminarier som provkörning av våra elbilar är Mobility Swedens tält, Skeppsbron 1 (Plats H51). Mer om våra aktiviteter hittar du här: Volkswagen Group Sverige i Almedalen 2022

För femte året i rad är Volkswagen Group Sverige partner till Södertälje Science Week.

I programpunkten medverkar Alexis Trolin, svensken som är vice VD för den globala Volkswagen-koncernens mjukvaruföretag CARIAD, som bildades förra året. De bedriver ett intensivt arbete med att skapa en egen mjukvara för koncernens batteridrivna och självkörande värld av mobilitet. I filmen "Det digitala ekosystemet" berättar Alexis om CARIAD och framtidens behov av medarbetare med rätt kompetens.

Det digitala ekosystemet - CARIAD

Frågor och svar om Ukraina-krisen

Volkswagen AG uppdaterar kontinuerligt frågor och svar om situationen i Ukraina.

För uppdateringar, se Volkswagens svenska hemsida: 

https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/Information-om-Ukraina

Ytterligare information om Volkswagen Group Russia kan du hitta på Skodas webbplats via följande länk:
https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/faq-russia-ukraine/

Information till våra kunder och intressenter angående coronaviruset

Det är utmanande tider för hela världen med coronaviruset som har påverkat vår vardag stort. Vi måste ta hand om varandra under denna tid och vi har alla ett ansvar för att minska risken för smittspridning. Vi på Volkswagen Group Sverige värnar om våra kunders, medarbetares och anhörigas hälsa. Vi gör vårt yttersta för att minimera eventuell smittspridning och följer direktiven från Folkhälsomyndigheten.

Som kund eller intressent till Volkswagen Group Sverige kan du vara helt säker på att vi och våra återförsäljare och verkstäder har vidtagit åtgärder för att minska smittrisken och behov av fysisk kontakt på våra arbetsplatser och anläggningar. Vi ber dig att avboka ett besök hos oss eller en av våra anläggningar om du har symtom eller misstanke om smittrisk. Våra återförsäljare och verkstäder är självklart flexibla när det gäller ändring av tid för service, leverans av bil och annat. De finns tillgängliga på telefon och e-post, så att kommunikationen kan upprätthållas nästan som vanligt för de som inte har behov av ett besök.

Våra märken Volkswagen personbilar, Audi, SEAT, SKODA, Porsche och VW transportbilar har uppdaterad coronainformation på sina respektive hemsidor. Våra märken

Ta hand om dig själv och människorna omkring dig – och tveka inte att kontakta oss på VGS, din återförsäljare eller verkstad om du har frågor som rör vår verksamhet. Kontaktinformation till Volkswagen Group Sverige

Om oss

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och marknadsför bilar av märkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT, SKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar.

Läs mer om oss

Kontakt

Växel:
08-553 865 00

Kundservice:
08-120 810 40

Kontaktvägar

Jobb & karriär

Vi är en arbetsplats med högt driv, starka varumärken och en internationell miljö. Vill du veta mer om karriärmöjligheter hos oss, besök vår karriärportal.

Till karriärportalen

Dieselfrågan

Är du intresserad av den senaste informationen i dieselfrågan? Läs mer om vad som hänt på vår dieselsajt, hur vi ligger till med åtgärderna och vilka bilar som berörs.

Till vwdieselinfo.se